Activiteiten /

Hier vindt u informatie over onze activiteiten

Activiteiten


Het staat de bewoners vrij om individueel of in clubverband iets te organiseren. In Huisduinen, in het Dorpshuis of in het kerkje. Overleg met het bestuur is dan wel noodzakelijk i.v.m. reserveringen en afspraken op organisatorisch gebied.

Activiteiten die plaats hebben/hadden: Mosselavond, Ierse Avond, Feestavond, Lezingen, presentaties, exposities, gelegenheidsmuziek Huisduiner vrouwenavonden enz.

CLUBJES

Maandag:
Koor, 19.30 uur Huisduiner kerk
Biljart, 19.30 uur Dorpshuis
Gym, 19.30 uur Dorpshuis

Dinsdag, elke 2e en 4e avond van de maand:
Sjoelen, 19.00 uur Dorpshuis
Fotoclub, een avond in de 14 dagen i.o.
Kurken vanaf 17.00 uur Dorpshuis

Woensdag:
Gym, 10 uur Dorpshuis. Daarna is er koffie voor iedereen van het dorp.
Bridge, 19.00 uur Dorpshuis

Donderdag:
Biljart, 15.00 uur Dorpshuis

Vrijdag elke 1e en 3e avond van de maand:
Klaverjassen, 19.00 uur Dorpshuis

Vrijdag elke laatste avond van de maand:
Bingo + sneeuwbalronde

activiteiten agenda

Lees hier alles over de activiteiten die op het dorp en in Dorpshuis worden georganiseerd ........

Lees meer

geschiedenis van vereniging huisduiner belang

Het bestuur van Huisduiner Belang verzocht mij de geschiedenis van de vereniging te willen beschrijven en in mijn onschuld heb ik daar -zij het aarzelend- ja tegen gezegd. Mijn aarzeling zou ........

Lees meer

leden en donateurs

Alleen bewoners van Huisduinen kunnen lid worden van de Vereniging. Zij betalen hiervoor een contributie waarvan het bedrag door de Algemene Ledenvergadering is vastgesteld. Degenen die de Vereniging en Huisduinen een warm hart toedragen, kunnen zich aanmelden als donateur.

Lees meer

Download hier de laatste dorpskrant

Lees het laatste nieuws over Huisduinen

.

Download dorpskrant

Voorlopig activiteiten overzicht
van de Vereniging Huisduiner Belang 2019


Contactpersoon:

De heer J.J. Roelofsen

E-mail: info@huisduinerbelang.nl

Nieuwjaarsreceptie Vereniging Huisduiner Belang.
Zondag 6 januari vanaf 15.00 uur een nieuwjaarsreceptie voor leden, donateurs en adverteerders in het Dorpshuis.

Koningsdag 2019.
Zaterdag 27 april van 11.00 - 18.00 uur op Dorpsplein Huisduinen. Een verklede kinderoptocht, diverse kinderactiviteiten en muziek optredens.

Rondje Cultuur Huisduinen.
Zondag 26 mei van 11.00 – 17.00 uur kunst, creativiteit, muziek en dichters in tuinen en op diverse locaties op Huisduinen.

Pinksterfeesten + kermis.
Van vrijdag 7 juni t/m maandag 10 juni kermisplezier op het dorpsplein en de jaarlijkse pinksterfeesten met muzikale optredens in het Dorpshuis.
Nieuw: Vrijdagmiddag  om 16.00 uur opening badseizoen door Neptunes en de zeemeermin, langs de kuststrook van Huisduinen t.h.v. Nogal Wiedes.
Vrijdagmiddag tevens start kermis om 16.00 uur, overige dagen van 13.00 – 24.00 uur en maandag laatste dag sluiting activiteiten om 20.00 uur).

Aankomst 61e editie Strand6Daagse.

Zaterdag 27 juli van 10.00-18.00 uur aankomst op het Dorpsplein van Huisduinen. Een gezellig samenzijn onder het genot van muzikale klanken.

Sint Maarten.

Op maandag 11 november “is het weer de dag” dat de kinderen al zingende met hun lampion langs de huizen in ons dorp komen. Deze dag worden de kinderen vanaf 17.30 uur uitgenodigd om tijdens hun rondje hun lampionnen of zelf gemaakte creatie in het Dorpshuis te laten zien.

Intocht Sinterklaas.

De week na de officiële intocht in de binnenstad van Den Helder. Van oudsher een ouderwetse Sinterklaasintocht, met veel pappa’s, mamma’s, opa’s en oma’s. Genieten van de kinderen die meelopen met de intocht van Sinterklaas en zijn Pieten. Daarna start de feestmiddag met Sinterklaas en zijn Pieten in het Dorpshuis.

 Kerst op Huisduinen.

Vanaf de 2e week december tot eind december. Met steun van enorm veel enthousiaste bewoners wordt het dorp jaarlijks als  “kerstdorp” op de kaart gezet. Jaarlijks een leuk uitstapje om te kijken naar die verlichte en versierde gevels en tuinen.


Volg ons op facebook voor alle laatse nieuwtjes en evenementen van Huisduinen en het Huisduiner Belang.